MEIDÄN FILOSOFIAMME

Hevosklinikka Orivet

Hevosklinikka Orivet on saanut nykyiset toimitilat käyttöönsä keväällä 2018. Klinikan toiminta perustuu tiimityöhön hevosalan eri ammattilaisten kesken. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tämän päämäärän koemme saavuttavamme yhteistyön kautta. Eläinlääkärien lisäksi meillä toimii ryhmä oman alansa ammattilaisia, jotka auttavat saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen hevosesi hoidossa. 

Sairauksien hoidon ohella on tärkeää auttaa omistajia myös hevosen kuntoutuksessa eläinlääkärien hoitojen jälkeen. Tavoitteena tulevaisuudessa olisi vain ylläpitää hevosen terveyttä sairauden hoitamisen sijaan. Näin saamme kumppaniksi terveen ja tyytyväisen suoritushevosen, niin kilpailu- kuin harrastekäyttöön.

CE-F (Certified Euro Farrier) kengitysseppä Timo Alanko toimii yhdessä eläinlääkäreiden kanssa suunnitellen ja toteuttaen perus- ja sairaskengityksiä. Hevososteopatiaan kouluttautunut diplomiosteopaatti Tiina Kataja ja fysioterapeutti Heidi Rämö puolestaan huolehtivat hevosen lihaksiston hyvinvoinnista ja auttavan hevosta palautumaan normaaliin liikuntaan, sekä opettavat hevosta käyttämään itseään oikein kiputilan jälkeen.

Hyvinvoiva hevonen on ilo ja sen saavuttamiseksi tarvitsemme toisiamme: yhdessä olemme enemmän!

TIIMI

Laura Laakso

Eläinlääkäri

Laura on hevosalan ammattilainen, eläinlääkäri, valmentaja ja ratsastaja, joka yhdistää työssään tehokkaasti lääkinnän ja hevosurheilun taidot. Laura on toiminut hevosten lääkinnässä jo yli 15 vuoden ajan, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaimmillaan Laura on suorituskyvyn ongelmien ja ontumien selvittämisessä.

Heikki Saarinen

Eläinlääkäri, hevossairauksien erikoiseläinlääkäri

Heikki ottaa potilaita vastaan myös Kangasalan oman praktiikkansa ohessa Orivetissa muutaman kerran kuukaudessa. Ajanvaraukset vuoraan klinikalta. 

Susan Väihkönen

Klinikkahoitaja

Suski on paikkamme aivot ja ajatus. Hän muistaa sen, mitä muut ei edes osaa ajatella. Joskus tuntuu, että "Suskeja" on kaksi, sillä tämä tyttö ehtii joka paikkaan oikealla hetkellä.

Tiina Kataja

Diplomiosteopaatti

Osteopaatti on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tiina on diplomiosteopaatti ja ensimmäisiä Suomessa hevososteopatiaan kouluttautuneita ammattilaisia.

Heidi Rämö

Fysioterapeutti

Heidi työskentelee osana tiimiä, jossa yhdessä eläinlääkäreiden kanssa suunnitellaan jatkohoitoa klinikkakäynnin jälkeen. Heidi työskentelee myös kotitallilla ja opastaa hevosen omistajia kädestäpitäen tekemään kotitehtäviä, jotta kuntoutuksessa onnistutaan mahdollisimman parhain tuloksin.

Timo Alanko

EU-Kengitysseppä

​(Certified Euro-Farrier)
Timo toimii klinikkamme kengitysseppänä ja tekee sovitusti sairas- ja erikoiskengityksiä yhteistyössä eläinlääkäreidemme kanssa. Timon rauhallinen ammattitaito ja varmat otteet ovat tehneet asiakkaisiimme vaikutuksen muun muassa vaikeissa varsojen jalka-asentojen korjauksissa.

Ratsutalli Orivet


Orivetin yksityistalli

Hevosklinikka Orivetin yhteydessä on 18 yksityiskarsinapaikkaa, joiden lisäksi klinikan käytävällä on yhdeksän paikkaa klinikan asiakaskäyttöön. Lisätietoa tallin palveluista ja hinnoittelusta saat soittamalla 045-1053410.

Orimattilan maneesi

Hevosklinikka Orivetin yhteydessä on täyspitkä hiekkapohjainen maneesi. Maneesia on mahdollista vuokrata. Ota yhteyttä ratsutalliorivet@gmail.com!